Kundreferenser
Då Bordex precis lanseras i Sverige hänvisar vi tillsvidare till Bordex Wine racks Denmark för referenser. Nedan presenterar vi ett litet urval av kunder de hjälpt.

VINOTEKET GENTOFTE
Vinoteket i Gentofte skulle have nyt vininventar og valgte Bordex Vinreoler. Der blev skræddersyet 3 flotte opstillinger som passede ind i forretningens øvrige inventar.

VEJLE SYGEHUS
Til opbevaring af vin til brug til repræsentation, valgte Vejle Sygehus Bordex vinreoler idet de hermed kunne opbevare mange flasker vin på et forholdsvis lille areal.

SCHÆFFERGAARDEN, GENTOFTE
I nyindrettet vinkælder er Bordex Vinreoler anvendt til de bedre vine.

KULTURHUSET TROMMEN, HØRSHOLM

PIEMONTE VINE, CHARLOTTENLUND
Til Piemonte Vine's mange smagninger og udstillingsaktiviteter er udviklet en præsentationsreol, så deres vine præsenteres flot. Ved udstillinger og smagninger skænkes vinene fra et Bordex vinsmagningsbord.

Skattekammeret hos Wine Group International a/sTHE HOUSE A/S
Wine Group International a/s vinhandel har valgt Bordex Vinreoler til sine Skattekammer vine.

SCANDIC HOTELS A/S
Til nyåbnet hotel i Københavns Sydhavn er leveret vinreoler til hotellets Lobby Bar.

HRI A/S
Hotel og Restaurations Indkøb anvender Bordex Mobile Presentation i sine lokaler i Vestergade i København.

Privatkunde
En privat samler købte 2 stk 110 flaskers Bordex vinreoler til at stille oven på hinanden. Da han så hvor megen vin der kunne opbevares på de 2 M2. der blev anvendt, besluttede han sig for at udskifte alle sine nuværende reoler med Bordex 110 flaskers vinreoler. Med de nye reoler kunne der nu opbevares 25% flere flasker vin på det samme areal. Tilmed lå alle flasker nu på en 15o vinkel, samt i hver sin lomme, de optimale forhold for lagring af vin.