START | BESTIL | BORDEX VINREOLER | WINEMASTER KØLEANLÆG | BUTIK STRAND

WINELABELREMOVER
den nemmeste måde at fjerne vinetiketter fra flasken.

Er du samler eller anmelder af vin, ville det være dejligt at kunne gemme vinetiketten sammen med beskrivelsen af vinen. At tage en vinetiket af flasken har tidligere været lidt af en opgave, især fordi flere og flere producenter er gået over til at bruge selvklæbene etiketter.

Det bedste resultat opnås ved at tørre flasken af så der ikke er fugt eller snavs på overfladen af flaske og etiket når Winelabelremoveren sættes på.

INSTRUKTION

  1. Fjern beskyttelsespapiret fra transparenten
  2. Lad transparenten sidde på flasken 5-10 minutter før den igen forsigtigt fjernes. Klæber vinetiketten ikke ordentligt til transparenten bør man vente 20-30 minutter før man igen forsøger at fjerne den.
  3. Sæt transparenten på flasken med limsiden nedad, henover vinetiketten således at vinetiketten sidder i midten.
  4. Gnub med tommelfingeren fra midten af vinetiketten og ud mod kanten af transparenten således at limsiden af transparenten sidder helt tæt til overfladen af vinetiketten.
  5. Når transparent og vinetiket er taget af flasken kan den nu klæbes ind i vinbogen med smagenotater eller klæbes på et stykke papir for indscanning til PC program.
Vær forsigtig med vinetiketter med guld og sølvtryk f.eks. Champagne etiketter. Lad transparenten sidde på flasken i længere tid for et godt resultat.

Bordex Wine Racks Denmark - Svanholm Vænge 70 - 3650 Ølstykke - Danmark